banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Abide-Balıklıgöl Arası Traybüs Hattı açılıyor


Ziyaretin kısa bir değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “En Temiz 2. Kent” ödülü hakkında görüşlerini bildirdi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE FAKIBABA’NIN URFA SOHBETİ
Tunus’ta Belediye Başkanlarıyla bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanı Fakıbaba arasında yaşanan diyalog gözlerden kaçmadı.
Belediye Başkanı Fakıbaba ile tokalaşarak bir süre Şanlıurfa üzerine sohbet eden Başbakan Erdoğan’ın yüzündeki tebessüm kameralara yansıdı.
ABİDE-BALIKLIGÖL ARASI TRAYBÜS HATTI
Abide-Balıklıgöl arasında hayata geçirilmesi planlanan Traybüs hattıyla ilgili Divanyolu Caddesi esnafını bilgilendiren Belediye Başkanı Fakıbaba’ya esnafın desteği yoğun oldu.
Kurban Bayramı’nın ardından çalışmalara başlanması beklenilen ve Şubat 2014’te hizmete açılması düşünülen traybüs hattı hakkında esnafı teker teker dolaşarak bilgi veren Başkan Fakıbaba, esnaftan destek istedi.
Tunus ziyareti ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “En Temiz 2. Kent” ödülü değerlendiren Fakıbaba, ikincilik ödülüne çok fazla sevinmediklerini belirterek, birinci olabilmek için daha da çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.