banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

8 Bin Bekçi Alınıyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM),bünyesinde istihdam edilmek üzere, Türkiye genelinde 8 bin bekçisi alımı yapılacağını duyurdu.

EGM’den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri Sınıfında Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 8 bin erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır.” Buna göre nüfusu 2 Buçuk Milyona dayanan ve Türkiye’nin 8’inci büyükşehri olan Şanlıurfa’ya ayrılan kontenjan ise 280 olarak belirlendi.Bekçi alımı ile ilgili detaylı açıklama önümüzdeki günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ayrıca duyurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.