banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

25. Dönem Milletvekili Hamide Sürücü’den SKM’ye ziyaret


25.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü beraberindeki heyet ile AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını ziyaret etti. 25.Dönem Milletvekilimiz Hamide Sürücü, AK adaylarımıza destek olmak için burada olduğunu söyledi.

Amacımız AK Partinin zaferle çıkmasıdır
Çok iyi düzeyde Kürtçe, az düzeyde İngilizce ve Arapça bilen, evli ve 3 çocuk annesi, Makine Mühendisi ve Makine Mühendisleri Odası Üyesi olan 25.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü beraberindeki heyet ile AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanlığını ziyaret ettiklerini belirterek, “Öncelikli amacımız 31 Mart seçimleri için AK Partimize ve partimiz Belediye Başkan adaylarına destek olabilmektir. 8 Mart günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi ziyareti ve halkımıza hitab etmesi partimiz çalışanlarının çalışma şevkini daha da arttırmış olduğu kanaatindeyim. Biz son güne kadar bazen kendi bölgemizde, bazen de Belediye Başkan adayları ile kendi seçim bölgelerinde birlikte çalışmalara katılacağız. Bize ne görev verilirse yerine getirmeye gayret ederiz. Bizim için önemli olan ve amacımız 31 Mart seçimlerinden AK Partinin zaferle çıkmasıdır. Zaten AK adaylarımıza destek olmak için buradayız” dedi.

Seçimlerden yüzümüzün akıyla çıkacağız
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Av. Bekir Kan, “Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum. Hepimizin tek gayesi 31 Mart seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkmaktır. SKM çalışanları olarak vakit mevhumu gözetmeksizin elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Allah’ın izniyle Şanlıurfalıların desteğiyle AK adaylarımızı Başkan yapacağız. Başkanlarımız da halkımıza hizmetkâr olacaklar” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.