banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

2011'den beri söz verilen Cavsak Deresinden hala pis koku geliyor VİDEO

 

Şanlıurfa Vilayet, Özel İdare ve Sanayi Ticaret odasına binalarına  200 metre mesafede pis kokuların kapladığı Cavsak deresini çözüm bulunmaması oradan geçen vatandaş ve esnafın tepkilerine neden oluyor.

 

30 Aralık 2011’de zamanın DSİ Bölge Müdürü Sait Umucu’nun söz verdiği haberi okumak için TIKLAYINIZ

 

17 Eylül 2012’de Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın söz verdiği haberi okumak için TIKLAYINIZ

 

Eski Sanayi Sitesi yanında bulanan Cavsak deresi kötü kokusuyla halk sağlığını tedirgin ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte koku daha da artarken, esnaflar, koku yüzünden iş yapamaz hale geldi.

 

Şanlıurfa’daki birçok derelerde temizleme çalışması yapılırken, Cavsak deresi temizlenmeyi bekliyor. Deredeki kokudan rahatsız olduklarını dile getiren, sanayi esnafı, “Bu dere yıllardır temizlenmiyor.

 

Bunun için çok kötü kokular geliyor. Kokuların gelmesiyle birlikte rahatsız olan müşterilerimiz, buraya gelmiyor. Yaz ayının gelmesiyle birlikte bu koku daha da arttı. Belediyemizin Cavsak deresine bir an önce al atmalarını istiyoruz” dediler.

Haber: Baliklgol.com - urfahaber24.com
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.