banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

2. Taziye Evinin Temeli Atıldı

Hilvan'ın gelenek ve göreneklerine uygun olarak yapılacak olan ikinci kadın taziye evinin temel atımında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gerek ilçe merkezinde ve gerekse de kırsal mahallelerimizde birer temel ihtiyaç haline gelen taziye evlerimizi çoğaltmaya ve ihtiyaca cevap verecek şekilde yapmaya çalışıyoruz dedi.

Bayık;
İlçemiz nüfusu giderek artış göstermekte ve buna paralel olarak da bir takım yeni ihtiyaçları beraberinde getirmektedir. Bu ihtiyaçları karşılamak üzere belediye olarak Hilvan halkına sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taziyelerini bir arada yapabilmeleri için şimdiye kadar bir çok mahallemizde erkekler için taziye evlerini yaptık. Bayan kardeşlerimizin de benzer bir ortamda taziyelerini yapabilmeleri için ve uygun bir ortamda gelen misafirlerini karşılayabilmeleri için ikinci kadın taziye evinin çalışmalarına başladık. İlkini Yeni Mahalle'de yaptığımız kadın taziye evinin ikincisini muhtarlarımızla istişare ederek Bahçelievler Mahalle'mizde yapmaya karar verdik. İnşallah önümüzdeki günlerde de Bağlar Mahalle'sinde üçüncüsünün yapımına başlayacağız' dedi.

Bahçelievler Mahallesi'nde temeli atılan kadın taziye evinin temel atma törenine belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle cami imamı katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.