banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Darbe girişiminde neler yaşadınız? Siz de Tarihe Not Düşün!..

  Darbe girişimi esnasında yaşananlara şahit olan vatandaşlar www.darbehikayeleri.com adresi üzerinden yaşadıklarını kaleme alarak tarihe not düşebilecekler.

Tarihi kayıt altına alacak olan sitede “Vatanımız bir darbe denemesiyle karşılaştı. Bundan önceki tüm darbelere ve darbe girişimlerine karşı duranlar olarak 15 Temmuz darbe girişimine de bedenimizi ortaya koyarak karşı çıktık. Milli iradenin duruşuyla bozguna uğrayan paralel cuntanın darbe girişiminde yaşadığın bir hikayeni anlat” denildi. İnternet sitesinde “Darbe hikayeni yaz, vatanına nasıl sahip çıktığını dünya görsün” ifadeleri kullanıldı. İsteyen vatandaşlar e-posta adresi, bulunulan il bölümleri doldurularak darbe anları kaleme alınabilecek.

Bu adımla birlikte FETÖ darbe girişimi sırasında vatandaşlar ile cuntacılar arasında neler yaşandığı ilk ağızdan tarih sayfalarında yerini alacak. Hazırlanan internet sitesine yoğun katılım olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.