banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Haliliye Beyaz TV

14 Temmuz gecesi sır toplantı...

14 Temmuz gecesi Hava Harp Okulu'nda özel bir toplantı yapıldı. Toplantıya katılan general ve subaylar alışılmışın dışında sivil kıyafetleriyle nizamiye önüne geldi. Toplantıya katılanların isimleri özel talimatla kayıt altına alınmadı.

Darbe girişiminden bir gün önce gerçekleşen bu çok gizli toplantıda paralel yargı mensupları, örgüt imamları Yeşilköy Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Fethi Alpay'ın odasında buluştu.

Toplantıdan en dikkat çekici ayrıntı ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast emrini veren timi Marmaris'e gönderen komutan Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in de bu toplantıya katılmış olmasıydı.

 

Görüntülerde toplantı tarihi ve saati net olarak görülüyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, toplantıya katılanların ifadeleri ve darbe günlüğünün ayrıntılarını üzerinde soruşturmayı derinleştiriyor.

ERLERİN SİVİL ELBİSELERİNİ SATIN ALARAK HALKIN ARASINA KARIŞMIŞLAR

Toplantıya katılan ve darbe girişimi gününe kadar Hava Harp Okulu'nda kalan bazı general ve subayların, darbenin başarısız olduktan sonra erlerin elbiselerini parayla satın alarak giydikleri ve halkın arasına karışıp izlerini kaybettiği belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.