banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni askerlik yapılanmasında 3, 6, 9, 12 gibi bir düzenlemenin üzerinde duruyoruz

Serdar Karagöz ve Sermin Baysal Ata'nın moderatörlüğündeki programda Erdoğan, "Savunma Bakanlığımız 3, 6, 9, 12 gibi bir düzenlemenin üzerinde duruyor" dedi. 

“YENİ ASKERLİK YASASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Askerlik Yasası'na ilişkin soruyu verdiği cevapta şu açıklamalarda bulundu: “Nihai noktayı buna henüz Savunma Bakanlığımız koymadı ama 3, 6, 9, 12 gibi bir düzenlemenin üzerinde duruluyor. Burada bedelliyi bir kenara koyuyorum çünkü bedelli noktasında olay, şu anki uygulamanın hemen hemen aynısı şeklinde bir durum söz konusu. Özellikle 3, 6, 9'da mesela yedek subay olarak yapmadan tutun da astsubaya varıncaya kadar bütün bunların hepsinin bir değerlendirmesi şu anda yürütülüyor. Bana özet olarak verdikleri bilgilere baktığım zaman inanıyorum ki halkımızı, gençlerimiz çok daha rahatlatacak ve birikimi ortadan büyük ölçüde, büyük oranda kaldıracak bir sistemi inşallah getiriyor. Kısa zamanda da bunu zannediyoruz açıklarız.”

"Halkıma, milletime özellikle ‘gönül belediyeciliği’ anlayışıyla yaklaşacak belediye başkanları noktasında, halkına efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gelecek belediye başkanlarını, oyunu verirken değerlendirirse kazanan olacaklarına inanıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kadrolarına belediye meclis listelerini oluştururken bunu kuşatıcı ve kucaklayıcı bir anlayışla yapmalarını,  şehirdeki demografik yapıya uygun bir meclis listesini oluşturarak halkın karşısına çıkmaları yönünde talimat verdiğini aktardı. Kaynak: Cumhurbaşkanlığı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.