banner2

İnsanoğlu Dünyaya geliş gayesini mutlaka bilmeli ve öğrenmelidir. İnsan Akil baliğ olduktan, olum anına kadar yaptıklarından sorumludur. En Ömerlisi insanın bu dünyada başıboş olmadığını, keyfine, nefsine, göre hareket edemeyeceğini kavramasıdır. İnsan nisyandan gelir daima insanin bir tarafının eksik olduğu akıldan uzak tutulmamalıdır. Yaradılış itibari ile İnsan çok zayıf bir varlık olduğu için günahlara dalmaması düşünülemez. İnsan hiç günah işlemezse o zaman Melek olur. Cennet ve cehennem hâşâ önemsizlik arz eder Peygamberler hariç, her insan günah işler, hemde günahkâr olur. İnsanda masumiyet yoktur. İşlenen günahlara karşi nedametle, tövbe etmekle, af edileceğine dair çok ayet, hadis, müjdeler vardır. Günah işleme iki şekilde olur: Biri ihtiyari, biri de gayri ihtiyaridir. İhtiyari demek isteyerek, zevk alarak, kızarmadan, utanmadan günah işleme sarhoşu olma demektir. Bu günah türüne gaflette denilebilir. Diğer günah çeşidi ise, gayri ihtiyari yani istek dişi günah çeşididir.  Öz olarak din dişi bir sistemde Müslüman’ın o sistemle olan tüm ilişki ve işlemleri gayri ihtiyari işlemlerdir.

Toplumda faiz var, zina var, uyuşturucu var, Namazsızlık var, helali haram, harami helal görme etme var, ırkçılık var, mezhepçilik var, emir yasaklar bırakılmış. Müslümanlar geçim ve seçimle baş başa bırakılmıştır. Tüm haramlar sonuna kadar açık, helal olan şeylerin çoğu kısıtlı olmakla beraber muhayyerlik insana bırakılmış, insan isterse gücü nispetinde ancak kendisine sevap getirecek ameller işleyebilir. Günah ürünlerinden biri yılbaşı başka bir ifade ile Hıristiyan âdeti olan Noel baba melanetini kutlamaktır. Yine Müslümanlarca bu gecede kutlamalar olacak, içkiler su gibi içilecek, kafalar sarhoş olacak, güvenlik birimleri de o gece seferber olacak. Dinen haram olan, Kumarın bir çeşidi sayılan, çok Müslüman’ın cebinde yılbaşı bileti olacak. O bilet sever belki Cami de Namaz bile kılacak işte size günah kurulu fabrika o gece ekranlar günah dolu, tüketim çılgınlığı ile lağım suyunu akıtacak. Müslüman’ın bu işlerle ne işi var. Üstelik din dişi sistem bu haram olan fiilleri hem teşvik ediyor, hemde toplum fertlerine pasta gibi sunuyor.

Yöneticilerimiz din dişi, insana günah getiren bu ve buna benzer toto loto, at yarışları, gibi fiillerden ümmet fertlerini korumak için önlem almalıdır. Hangi Yahudi veya Hıristiyan Müslümanların bayramını kutlamış. Dinen kim kendisini yemede, içmede, giyimde, yaşantının her hangi bir alanında başkasına benzetirse oda onlardan olur emri vardır. Dünya Ahretin tarlasıdır. İnsanoğlu dünya tarlasına ne ekerse Ahiret tarlasında onu biçecektir. Ana rahminden geldik pazara bir kefen aldık donduk mezara. Olurken dünyalık kefenden başka bir şey götüremeyiz. Nedir bu kadar hırs, yaşantımız israfla dolu, bereket, kese, kasadan çok uzakta, bir yılı geri de bırakırken, nefis muhasebesi yapmak lazım. Ne günahlar işledim, hatalarımı asgariye indireyim demesi gerekirken, yeni bir yıla günah hamalı olarak girmek, günahlarda ısrar etmek akli selim insanin işi olamaz.

Asrımızda en büyük günah görsel ve yazılı basınla insana bulaşıyor, yalan, yanlış, kışkırtıcı, coşturucu sözde haberlerle insanlık günah bataklığına sürükleniyor. Paralar, mevkiler, makamlar, dünyalıklar doğrunun önüne geçmiş, hâlbuki hak âlidir hiç bir şeye feda edilemez. Dünyaya ulûhiyet (Allahlık) Taslayan çok diktatörler gelmiş, Yönetilenleri günah bataklığına sürüklemişlerse de, hepsinin akıbeti berbat olmuştur.

Nemrut bir sivrisineğe mağlup olmuştur. İran şahı tuvalet taşlarını som altından yaptırmıştı akıbetini herkes biliyor. Hani Saddam, Kaddafi, Çekoslovakya devrik lideri Çavuşesko, İnsan kasap katili Şaron, bugün İslam Coğrafyasında kan dökenler, kan dökücülere seyirci kalanların akıbetleri de önceki despotlar gibi olacaktır. Eli kanlı Esad da, Putin de, Obama da ve benzerleri de, Yeter ki, İnananlar Din kardeşleridir şuurunda olalım. Yeter ki, yardımı Siyonist düşüncelerden değil, yaratandan alalım. 2016 Yılı çok kanlı geçti. Halep harap oldu, Annelerin feryadı yeri göğü inletti.  Anneler çok ağladı. Aylan bebek nasıl unutulur. Ülkemizde gizli bir elce toprağa gömülen suçsuz fidanların hakları musalla taşlarında bize nasıl helal olur. Hayat boyu evlat acısı ile yüreği yanan, gözü yaşlı anneleri üreten, çoğaltanlar günah hamalları değil mi?

Dünya sarhoşları kumar oynayacak, mazlumlar bedel ödeyecek, üstadın ifadesi ile zalimler için yaşasın Cehennem. İyi ki Ahirette Mahkemei Kübra var. Orada taraflı yayın yapan basın yok, Yalancı, zalim despot liderleri alkışlamak da yok. Rozetin, unvanın, saltanatın hiç kıymeti yok. Yanlışlara, günahlara alkış tutmakta yok. Dünya’da karla kapatılan tüm pislikler, yalanlar, iftiralar, haramlar, ortaya dökülecek, Dolar severler, sözde vatanseverler ile Gerçek Din severler ayıklanacak.  İki yol var, iyiliklerin yolu Cennet, kötülüklerin yolu ise Cehennem olacak. Ne mutlu iyilik yolunda çığır açanlara, iyilikleri yayan ve yaşayanlara. Rabbim ümmet fertlerini Ahir zaman fitnesinden muhafaza eylesin, Ümmetin kurtuluşu Dini düzen haline getirmekle olur…iyilikleri yaymak,yaşamak düsturumuz olsun vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.