banner2

 
Sevinçle geldi, hüzünle ayrıldı. Ramazan Ayı ümmete misafirdi. Ayrılışı razı mı? değilmi Allah bilir.

Bu Ramazda, kan, gözyaşı, sömürü,insanlığa musallat olan hastalık- nedeniyle ev hapsi ile geçti, beterin beteri vardır. Şükür, tefekkür, Sabır silahımız olsun mazlum filistin, yeryüzündeki tüm mazlumlara bir duamız olsun. İnsanlar ölümle, yoksullukla, işgalle, Adaletsizlikle, zülüm çeşitleri ile boğuşurken, gücü elinde bulunduranlar iftarlarını ucaklarla açarken, fakir sade ekmek bulamazken, buruk bir Bayram nasıl kutlanır.

müslüman olmayan Venezula devlet başkanı israil elçisini sınır dışı etmiş, İsrailin tüm mallarına boykot kararı almış.(Basından) müslümanların çoğu ise iftarlarını kola ile açmıştır. Allahtan ümit kesilmez.

Allah CC.Ramazan ayında tutulan Oruçları yapılan ibadetleri kabul buyursun Geçirdiğimiz buruk Ramazan Bay ramını ümmetin uyanışına vesile kılsın Bayramlar ne ilktir nede sondur. Allah bu acı tabloları bir dahaki bayramlarda ümmete göstermesin. Ümmetin tek kurtuluş çaresi var Oda bir olmak beraber olmak, bu olguyu da elin gavuru çoktan felç etmiş, ümmet fertleri arasına fitne tohumları ekmiş, bölmüş parçalamış şimdi yutuyor.

Elimizde kınama, hamasi nutuklar kalmış, Hersey Allaha havale ediliyor da,peki müslümanlar nere de iki milyara yakın Müslümanlar selalar okuyorlar,giyabi Cenaze Namazı kılıyorlar Kahrolsun israil diyorlar,en acı taraf israili her türlü zülme teşvik edenlerden yardım dileniyorlar.

Şunu hemen belirteyim islam ülkelerinin tümünde, Din denilince, sadece Namaz, Oruç, hac, Cami yapma, hafız yetiş tirip kuran mesajından uzaklaşma, süper Umre yapma anlayışı, bence israilin katilliğinden daha beterdir.

Müslümanlar da ciddi bir kayma ve yozlaşma var. Kur'ansız, Sünnetsiz, Fıkıhsız bir yaşam tarzına alıştırıldılar. mimsiz medeniyetin havasında boğuldular. Dine uyacaklarına,dini batıl ve atıl sistemlerine uyarladılar. Müslüman lar iç sorunlarını kadim medeniyetleri ile  çözeceklerine, Batı ve batılın kokmuş, Ada letsiz,Irkçı,sözde medeniyetlerini kıbleedindiler. Altına lağım suyu ile banyo yaptırdlar. Dini, mevki, makam, saltanat, Çıkar,kandırma için kullananların akibetleri ortadadır. Dine uymak izzettir. Dini devre dışı bırakmak ise zillettir. Mevla Cümlemizi Dine uyanlardan eylesin. Din dışı eylem ve söyle me dönmemek üzere elveda demeyi nasip eylesin...

Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.