banner2

İnsan eşref-i mahlukattir. Görevleri bellidir Dünya hayatındaki gayesi Allah'a Kulluktur Meşru gayri meşru istek arzular çalismadan elde edilemez.

Tembellik, Cehalet, Irkçılık Müslümanların baş belasidir. Dünyada kim çalışırsa Allah ona verir. Elimizde tarla var mı var. Sağlam tohum var mı? oda var bir tek tarlaya tohum ekme kalıyor. Münbit tarla insandır. Tohum ilahi emir tohumlarıdır. Hani atalarımız "Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz demişler.Ekmeden emek vermeden hasat kaldıramazsınız.
Müslümanlar ne dünyayı nede Ahireti beceremediler. Geçmişle, Kahramanlarla övünmekle hamasi nutuklar atmakla bir yere varamayız. var olanların söylemden ziyade eylemle bir şey yapması lazım.

insanlık buhran geçiriyor.Yoklukta, adaletsizlikte bir kurtarıcı arıyor. Bu kurtarıcının müslümanlar olması gerekirken halen gavurdan medet umuluyor. Bünyemize uygun olmayan ödevleri ile çareler arıyoruz. İnanç ve insan düşmanları öksürüyor döviz hemen coşuyor. Ekonomiler allak bullak oluyor. Bu emici yıkıcı sistemi kuranlar uzaydan gelmediler batıl ve atıl davaları için emeklerinin karşılığınıda alıyorlar. hemde insanları köleleştirerek.

Yakın zamanda bir bakanımız 15 Temmuz darbesini Feto yapmadı.Tepkiler üzerine olacak ki,ikinci bir tashih yaptı. Direk tüm darbelerin arkasında Amerikayı kast ettim dedi ve doğru da söyledi söylem doğru olsada en üst tepedekiler Amerikayı hem dost hem de müttefik kabul ediyor

AB de ile yürümek istiyoruz diyor eylem söylem birbiri ne uymuyor. Gizli ajandada bu darbeseverlere bağlılığımızmı  var anlamış değilim Bildiğimiz gavurdan dost olmaz. Köhne zihniyetin maşaları hep bedel ödediler Ödemekte haklarıdır  Paşalara ise kimse toz kondurmadı. Yönetilenler de alkışlamaya devam

Bazıları Milli görüş gömleğini çıkardıktan sonra Diriliş neslinden çok bahsettiler keşke diriliş nesli olsaydı. Ekilen yanlış tohumlar Bir Üniversitede patlak verdi.Her taraftan hücum var. Hep hırsız suçlanır ev şahbinin hiçmi suçu yok. Bence hiç şikayete gerek yok bir aynaya bakalım kendilerine terörist dediğiniz oluşumun zeminini sözleşmeyle sunan kim? ben bunu eleştiriyorum.

Ey dindarlıkla oy toplayanlar kızmazsanız eski mücahit yeni Müteahitler diyeceğim davayı bıraktınız hevaya uydunuz. kat yatlarda apart odacıklarda keyf sürdünüz Nefis, şehvet, şöhret esiri oldunuz. verilen oy emanetine hıyanet ettiniz fırsat eldeyken yan yattınız doğru çalışmadınız. Basının çoğu elinizde sanal alem ve ekranları savaş alanına çevirdiniz. Yalanlarla milleti kandırdınız. Nasılsanız öyle idare olursunuz ekmeden biçemezsiniz öyleyse görevinizi tam yapın Allah'ın işine karışmayınız
Vesselam......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.