banner2

" FİTNE UYKUDADIR.UYANDIRMAYIN. Hadis." FİTNE KATİLDEN DAHA EŞETTİR.(Şiddetlidir) (ayet)

Sosyal medya savaş alanına dönmüş, sanki atış poligonu insan insanın kurdu olmuş, zaman hem ahır hem de ağır zamandır.

Zaman Bina, Zina asrıdır iyilik, sevgi,saygı varken, neyi bölüşemiyoruz Hepimiz ayni gemideyiz. İnsan yaratılanlar içerisinde en kıymetli varlıktır.Tüm insanları ayni düşüncede cem etmek fıtrata terstir. Başımızda iç ve dış belalar var Düşman çoğaltmanın, fitne tohumları ek menin hiç birimize faydası yoktur.

Fitne bir şeyi kaşımak, büyütmek ayrılık tohumları ekmektir. Tek dişi kalmış canavarlara benzemek, batıl atıl tezlerini savunmak zillet ifadesidir. Sosyal medyada en çok kadın konuşuluyor. istismar ediliyor. Kadını koca ya, kocayı eşine düşman etmek,aralarına fitne tohumları ekmek kadın ve erkeğe en büyük darbedir. Asırlarca Müslümanların bir aile yapısı var. Bu gücü kırmak dağıtmak için zındıka taifesi var gücü ile çalışıyor ve çabalıyor.

Çocuklar yetim, eşler dul, babalar zindanda ve hayat boyu nafa ka ödemeye mahkum ise, demek fitneciler başarmış demektir. Kadında erkekte bir değerdir. Kadın erkek arası çekici mıknatıs iken, araya tahta koyanlara itibar etmeyiniz Aile yapısı pazara kadar değil, mezara kadardır.

kadına uzanan eller kırılsın erkeğe de, Aile gül bahçesidir. kiymetini bilelim hadislere kulak verelim. "Kıyametten hemen önce karanlık gecenin parçaları gibi fitneler var. Kişi o fitnelerde mü'min olarak sabaha erer, akşama kafir olur; mü'min olarak akşama erer, sabaha kafir çıkar. O fitnede oturan, ayakta durandan hayırlıdır. Yürüyen koşandan hayırlıdır. Öyleyse yaylarınızı kırın, kirişlerinizi parçalayın, kılıçlarınızı da taşa vurun. Sizden birinin evine girerlerse Hz. Âdem'in iki oğlundan hayırlısı olsun (ölen olsun, öldüren değil)" (Ebu Davud, Fiten 2, (4259, 4262); Tirmizî, Fiten 33, (2205)

Anzer balı siyaset peteklerine konan bir bayan hem de bir partinin gurup başkan vekili Ayasofya Cami İmamına haddini bildirmeye çalışıyor. sen imamsın Namaz kıldırır. başka işlere karışma diyor. Bu soylemleri biz geçmişte solculardan duyardık demek fikirler yer de değiştirmiş,feminizm kahramanları olsa bu hatun gibileri.Talihsiz bir saldırı ve had bildirme cambazlığı.

Dinin gorevlisi dini anlatacak elbette hemde engel tanımadan. kim fine tohumları ekiyorsa o hain demektir. Kadına şiddeti önlemek için kadem kadın ve Demokrasi dernekleri baş aktörlerdir. Kadın ve erkeğe her türlü şiddeti lanetliyorum. Kurulan komisyonlarda önleme araçları olarak Diller belirlenmiş.

Bu diller arapça, Ingilizce,Fransizca, Rusça, ve başkaları. Kürtçe ve zazaca dilleri yok.Hal buki tüm diller Allahın ayetleridir. Rum.22 tüm diller kutsaldır. Diller arasında ayırım yapmak faşizim, şovenizm,Irk üstünlüğünün versiyonudur.

yangının olduğu yere benzinle gitmek hainliktir.Birlik beraberliği dinamitlemektir. Fitne tohumlarını ekmektir. Devlet olarak güçlü olmak isteniyorsa insanların din dil ideoloji ayırımı yapmadan tüm bireylere eşit mesafede durmaktır. Fitneye uymak ayrılık. Fitneden kaçmak ise birliğin harcıdır.Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabri 3 yıl önce

Muhterem hocam kalemine sağlık yüreğine sağlık ellerine sağlık Cenabı Allah hak yoldan ayırmasın ayrılanları ıslah etsin birliğimizi beraberliğimizi bozmasın