banner2

Türk siyasi hayatı fırtınalarla doludur. Geçmişte sağ ve sol vardı. Zamanla ne sağ kaldı ne sol, tüm oyunlar insan üzerine oynanıyordu. Güya sağ dine saygılıydı, sol ise tam din karşıtı Millet fertlerini epey boğuşturdular. Malı götüren götürdü. Maşalar kullanıldı bedeller ödendi. Paşalar ise saltanata saltanat kattı halen onun mücadelesi veriliyor. Şükür ki, halk uyandı artık bunlara kanmıyor. Milliyetçi geçinenler sol vagona bindi yine parmak yaladılar. AK Parti dışında ne kadar siyasi oluşum, bileşen ve yandaş varsa hepsi topyekûn Sayın ERDOĞAN ile Cumhurbaşkanı yarışına katıldılar.

Seçim sonucu ne çatı, ne paralel, ne ulusalcı, ne laik, nede ladin bıraktı, hepsini uçurdu. Çöken çatı enkazı altında CHP NİN olağan üstü genel kurul feryatları yükseliyor. Bu çatı bloğu değil mi? Başörtüsüne teferruat diyen. Mavi Marmara saldırısına İsrail de bir otoritedir izin alınması gerekir diyen, İmam-Hatipli birisinin başbakanlığını sindiremiyoruz fetvasını alan, 367 densizliğini gösteren, kamusal alan saçmalığını icat eden, gezi olaylarında geri zekâlılık gösterip, yolsuzluk bahanesi ile Sayın ERDOĞAN’I MURSİ gibi yapalım hayalini kuran siz çatıcılar şimdi hangi yüzle Millete bakacaksınız. Ar damarınız varsa Sayın ERDOĞAN’I kutlayın ve teslim olun nerede hata yaptık deyin ve kara kara düşünün. Seçimde tekrar Millet iradesi galip geldi. Millet daima mazlumların yanındadır. Sayın ERDOĞAN’DA insandır hatası olabilir. Siz hep saldırmakla bir şey yaptığınızı sandınız. Millet size iyi bir ders verdi. Sayın ERDOĞAN Suriye, Irak, Mısır, Libya, Filistin halklarının yanında olduğu ve cesur siyaset sergilediği için halk tarafından sevildi. Ey çatıcılar siz hep zalimden yana oldunuz, CHP Heyetinin zalim Esetle çekilen fotoğraflarını millet unutmadı.

Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanını katkılarınızla seçtiğiniz için önce çatıcıları kutluyorum. Gerçi çatı uçtu gitti yerine ne gelecek henüz meçhul. Daha ilk günde geçmiştekileri devam ediyorsunuz. Halk bilmiyor biz biliyoruz diyorsunuz. Cumhuriyet elden gidecekmiş, kaprislerinizle ırzına geçtiğiniz Cumhuriyetiniz size hayır getirmez. Bizim Cumhuriyet anlayışımız halktır, özgürlüklerdir adil paylaşımdır inançlara saygıdır. Sizin ki hep laftadır. Sayın Erdoğan’a sultan benzetmesi yapılıyor, Sisiye, Esede, Maliki’ye ne diyorsunuz? Size göre bu zalimler adil mi? Tarafsız seçimle mi başa geçtiler?   At gözlüğü ile bakışınız bunu gösteriyor. Demokrasi yalancıları sizler kimseyi kandıramazsınız. Yeter ki, baskısız seçim olsun. Bu halk, kafanız yenilenmeyen beyin gücünüz olduğu müddetçe sizi başa getirmez, sandıkta sizi boğar. Millet için yapılanlara gözü kör kulakları sağır, kalpleri yosunlu olanları millet, Milletten olmayanları çatı adayda gösterseler sandıkta uçurur ve uçurdu…

Sayın ERDOĞAN’IN Cumhurbaşkanı seçilmesi sadece Türkiye için değil tüm mazlum halklar için bir kazançtır diye düşünüyorum. Dokunulmaz İsrail Cumhurbaşkanına (one minute) Tarihi çıkışı ile Sayın Erdoğan, Başbakan iken, Cumhurbaşkanı oldu. İmam-Hatiplere tekrar can veren, Başörtüsü sorununu çözen, eğitimde 4+4+4 yerleştiren, BM, ABD, AB, Ye yeri gelince kafa tutan adil davranmıyorsunuz cesaretini gösteren Sayın Erdoğan şimdi Cumhurbaşkanı. Allah yardımcısı olsun. Asıl bundan sonrası önemli. Allah nasip ederse 10 yıl daha yani 2023 hedefine ulaşmak için çalışılması gerek. Yol uzun ve yokuşlu yük ise ağır, AK Partili kardeşlerime de bir uyarım olacak çok kariyerli bir liderle hep güldünüz, sevindiniz milletçe sevilen bir lider sayesinde belirli mevkilere geldiniz. Bu halk çoğunuzu tanımıyor Dünya lideri Sayın Erdoğan’ı tanıyor. Size verilen bu emanete hıyanet etmeyin liderin alnını ak edecek işler yapın çünkü ağaç dalları ile gürdür, kuru dal gövdede meyvesizdir. Makam mevki uğruna rehavete kapılmayın bu necip milletin hizmetkârı olmaya devam edin. Cumhuriyet tarihinde hiçbir lidere nasip olmayan Sayın Erdoğan’a nasip olmuş, tüm çatıcılar ve yandaşları birleşti yine çınar lideri alt edemediler. Ülkemize, İslam âlemine ve dünyaya hayırlı olsun gelecek günlerimiz AK ve aydınlık olsun…  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.