banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Ziraat Odasından İki Müjde Birden

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Ziraat Odası Başkan Vekili Halil Ateş tarafından yapılan ortak basın açıklamasında Şanlıurfa çiftçisinin uzun zamandır beklediği iki önemli konuda müjde verildi.

 

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yaptığı basın açıklamasında Şanlıurfa’da binlerce çiftçinin uzun zamandır merakla beklediği 2012 yılı Mazot Ve Gübre Desteklemesi ile Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan rekolte tespit çalışması ile destekleme kilogramlarının düşürülmesi konularında çiftçilere müjdeli haberi verdi.

 

Şanlıurfa genelinde bulunan 56 bin 713 çiftçinin 2012 yılı Mazot ve Gübre Desteklemesinin Ziraat Bankasına aktarıldığı müjdesini veren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoglu Şanlıurfa genelinde 56 bin 713 çiftçiye 2012 yılı Mazot ve Gübre Desteklemesi kapsamında yaklaşık olarak 88 Milyon TL’nin ödeneceğini belirtti.

 

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu 2012 yılı Mazot ve Gübre Desteklemesi kapsamında Şanlıurfa merkezde ise 12 bin 456 çiftçiye yaklaşık olarak 20 milyon TL’nin ödeneceğini ifade etti.

 

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Ziraat Odası Başkan Vekili Halil Ateş tarafından yapılan ortak basın açıklamasında Şanlıurfa çiftçisinin uzun zamandır beklediği bir diğer önemli konuda daha müjde verildi.

 

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan rekolte tespit çalışması ile destekleme kilogramlarının düşürülmesi konularında çiftçilerin haklı tepkileri nedeniyle birkaç kez Ankara’ya gidip girişimlerde bulunduklarını söyledi.

 

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan rekolte tespit çalışmasına tepki gösterdiklerini belirten Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu sorunun çözüme kavuştuğunu belirterek yeni kilogramların önümüzdeki hafta içersinde açıklanacağını belirterek “Şanlıurfa çiftçisinin gözü aydın” dedi.

 

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile Ziraat Odası Başkan Vekili Halil Ateş tarafından yapılan ortak basın açıklamasında Şanlıurfa çiftçilerinin sorunlarının çözümü için ziraat odası yönetiminin çalışmalara devam edeceği ifade edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.