banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz Güven Tazeledi


ŞANLIURFA / 107 Delegenin oy kullandığı Harran ziraat odası başkanlık seçimleri Harran halk eğitim merkezinde gerçekleşti.

Harran ziraat odası başkanlığı için aday olan mevcut başkan Mahmut Özyavuz ve Harran eski ziraat odası başkanı Muhsin Özyavuz Harran halk eğitim merkezinde gerçekleştirilen seçime katıldılar.

107 Delegenin oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Mahmut Özyavuz oyların 65’ini alırken Başkan adayı Muhsin Özyavuz 38 oyda kaldı. Seçim sandığından 4 tane de geçersiz oy çıktı.

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, bir kez daha güven tazeledi. Harran çiftçisinin gözü kulağı olan, hizmet süresi boyunca üyelerinin takdirini gören Mahmut Özyavuz, yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.
Harran Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen seçimlerde, genel kurul oylarının 65’ini alan Mahmut Özyavuz güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.
 Tarım diyarı Harran tarımına destek için Ankara’ yı adeta suyolu yapan, üyelerinin tüm sorunlarını dinleyen, çözüm üreterek, sonuca varan Mahmut Özyavuz’un bu hizmetleri böylelikle karşılığını bulmuş oldu.
 Mahmut Özyavuz’un seçimi 27 Oy farkla kazanması tüm ovada sevinçle karşılandı.
 Seçim sonrası üyelerine teşekkür eden Mahmut Özyavuz, ilk günkü heyecanla tarım diyarı Harran’da çiftçinin her türlü sorununun çözüm merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.