banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Zabıta turizm bölgesindeki esnafı denetledi

Bir yandan kente gelen konukların rahat bir şekilde turizm alanlarını gezmeleri için gerekli olan fizibiliteyi sağlayan Büyükşehir Belediyesi bir yandan da Turizm anlamında önemli çalıştaylar düzenliyor.

Bu yıl kente gelmesi beklenilen 2 Milyon Turistlerin sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmesi için Tarihi Çarşılar bölgesinde denetimlerini sıkılaştıran Büyükşehir Belediye Zabıta ekipleri, açıkta satışı yapılan ürünlerin hijyen kurallarına uyularak satılması için esnafı uyardı. Ürünlerde fiyat etiketi, ürünlerin tüketilme tarihi ve birçok konuda denetim yapan Zabıta ekipleri, esnafa ücretsiz fiyat etiketi ve eldiven dağıttı.

Sürdürülen uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı ve vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz sıklıkla kontroller yapılıyor ve tek tip fiyatlandırılma etiketi dağıtıldı. 2019’un Göbeklitepe yılı olması dolayısıyla gelen turistler çoğaldı buda bizleri mutlu ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.