banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Yenicede Akaryakıt ve LPG İstasyonu Satıldı


Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu başkanlığında yeni seçilen encümen üyelerinin katılımıyla Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye yoğun ilgi gösterildi.
Yenice’de 4494 metrekarelik bir alanda yapılması planlanan Akaryakıt ve LPG İstasyonunun satışı 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapıldı. Muammer bedeli 150 TL olarak belirlenen Akaryakıt ve LPG istasyonu için metrekare fiyatı 270 TL fiyat verildi.  
Buna göre; 608 Bin 803 TL olarak belirlenen muammer bedeli yapılan ihale sonucunda 1 Milyon 94 Bin TL’yi buldu.  
Gerçekleştirilen ihale hakkında basına bilgi veren Belediye Başkanı Yardımcısı, İbrahim Güllüoğlu, Encümen üyeliği görevini seçilen İsmail Dağbaşı, Salih Uğur ve Hübeyit Bilbay’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Tarımkent’te adına yakışır bir akaryakıt ve LPG istasyonu yapılacağını söyledi.
Güllüoğlu ihaleyi alan firmaya ve tüm Şanlıurfalılara hayırlı olsun temennisinde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.