banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

X Banner

Birçok alışveriş merkezinde büyük mağazalarda, tanırım ve fuar etkinliklerinin yapıldığı alanlarda gördüğümüz ve reklam amaçlı kullanılan ayaklı x banner modelleri taşınabilir özelliklere sahip bulunmaktadır. Bu ürünler alüminyum malzemeden üretilmiş olup katlanabildiği için pratik bir şekilde bir yerden başka yere taşınması mümkün olmaktadır. Tanırım ve reklam amaçlı kullanılan bu modeller üzerine istenilen ürünün, firmanın tanıtımı tasarlanarak basılmaktadır. Böylece tanıtım için farklı mekanlara götürülüp kullanılması kolay olmaktadır.

X banner üretimi yapan firmalar bu ürünü grafik tasarım uzmanlarının hazırladıkları reklam ve tanıtım öğesini basarlar. Ardından da bu basılan reklam x banner üzerine gerilerek kullanılır. Portatif bir tanıtım standı olarak adlandırabileceğimiz bu ürün ağırlıklı olarak plastik ve alüminyumdan yapıldığı için ağır değildir ve kolay taşınabilmektedir.

X Banner Modelleri

X banner kullanımı son yıllarda yaygınlaşmıştır. Bunun sebebi çok etkili bir tanıtım ürünü olması ve çok kolay taşınabilmesidir. Bu stand sabit kalmak şartıyla zaman zaman üzerindeki reklam kısmı değiştirilebilir. En pratik x banner modellerini incelemek için https://bayraksantekstil.com.tr/x-banner-imalati/ sayfası sizleri bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.