banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Wessi Erkek Pantolon Kombinleri

Kadınların kıyafet konusunda daha fazla seçeneğe sahip olduğu düşüncesi tamamen bir yanılgıdan ibarettir. Erkekler için de çok çeşitli ürünler mevcuttur. Kendi tarzınıza göre ve bulunacağınız ortama göre çeşitli kombinler yapmak mümkündür. Wessi erkek giyimi konusunda birçok seçeneği en kaliteli ürünlerle sunmaktadır.

çeşitlerini gözden geçirecek olursak; kumaş, kaşe veya kadife, kot, siyah, beyaz veya slim fit pantolon kategorileri bulunmaktadır. Bu kategorilerin içerisinde yine çok çeşitli pantolonlar vardır. Bulunacağınız ortama göre kategorilerden birini seçebilir ve kategorilerde bulunan birçok pantolondan kendi zevkinize ve tarzınıza uygun olanı alabilirsiniz.

Hangi Pantolon Nerede Giyilmeli?

 Erkekler için giyim konusunda seçimi oldukça önemli bir konudur. Seçeceğiniz pantolon önce sizin zevkinize hitap etmeli daha sonra ise bulunacağınız yere uygun olmalıdır.

 Spor giyinmeyi seviyorsanız genel olarak kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Hatta işe veya ciddi bir ortama girerken dahi kot pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz blazer ceket ile hem tarzınızdan ödün vermemiş olursunuz hem de bulunduğunuz mekana uyum sağlarsınız.

 Tarzınız daha şık ve ciddi ise kumaş veya slim fit pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu konuda yine tercihinize göre rahatlık sizin için ön plandaysa biraz daha bol ve rahat olan kumaş pantolonları, şıklık daha ön planda ise de slim fit pantolonları tercih edebilirsiniz.

 Soğuk zamanlarda ise kaşe ve kadife pantolon hem üzerinize giydiğiniz kaban ile uyum sağlayacak hem de sizi sıcak tutacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.