banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Viranşehir’de Ayakkabıcılık Sektörü İşe Başlıyor


Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinde, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ve diğer kaynaklar kullanılarak inşa edilecek fabrika binalarında üretim yapma kararı alan Yılmazlar Ayakkabı Sanayi Sahibi İşadamı İbrahim Halil Yılmaz, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ve Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek, Vali Abdullah Erin’e projelerini anlattı.
Yılmazlar Grup olarak, farklı sektörlerde ticari faaliyetler yürüttüklerini ifade eden İşadamı İbrahim Halil Yılmaz, Valilik öncülüğünde Viranşehir’de yatırımcılara sunulan imkân ve kolaylıklardan etkilendiklerini, böyle bir fırsatı değerlendirerek hem faaliyetlerini güçlendireceklerini hem de bölgede istihdama önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Viranşehir’de kuracakları ayakkabı üretim tesisinin, ilk altı ayda asgari 500, birinci yılın sonunda da 1000 kişiye istihdam sağlayacağını öngördüklerini belirten Yılmaz, “Şanlıurfa’nın her ilçesinde olduğu gibi, Viranşehir’de de yatırım için oldukça önemli fırsatlar var. Bu anlamda yatırımcıya öncülük eden, her konuda destek olan Sayın Valimiz Abdullah Erin’e, Viranşehir Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’ye, Viranşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci’ye ve Viranşehir OSB Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Şanlıurfa’nın en önemli potansiyelinin, değerlendirilmeyi bekleyen genç nüfus olduğuna dikkat çeken Vali Erin de, Viranşehir’de yatırım kararı alan Yılmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yılmaz’ı tebrik etti.
Viranşehir’de çalışmak için can atan binlerce gencin olduğunu ve böylesi yatırımlarla gençlerin geleceğinin kurtarıldığına dikkat çeken Vali Erin, “Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde bir tek işsiz gencimiz kalsın istemiyoruz. Bir yandan eğitim yatırımlarına ağırlık verirken, diğer yandan sanayinin gelişmesi için devletimizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz. Şehrimizde sanayinin gelişmesi, ekonomik kalkınmayı ve refahı beraberinde getirecektir. Her zaman yatırımcılarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.