banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Viranşehir'de istihdam seferberliği toplantısı yapıldı

İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtımı ve İstihdam Teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilciliği’nin koordinasyonuyla Viranşehir’de düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtımı ve İstihdam Teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı, Viranşehir Kültür Merkezi’nde; Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Esra Siverekli, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Karakuş, Metin Baydar, ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, İŞKUR İl Müdürü Lezgin Özmen ile STK Başkanları, sanayici ve işadamlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yaptı. Başkan Peltek’in konuşmasının ardından İŞKUR İl Müdürü Lezgin Özmen ve SGK İl Müdürü İsmail Ünlü “İstihdam Seferberliği 2019” ile ilgili kurumlarının destek ve teşvik olanaklarını anlattı. Konuşmaların akabinde Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Esra Siverekli İstihdam Seferberliği 2019 İstihdam Teşvikleri ile ilgili detaylı bir sunum yaptı. Sunumun sonrasında ise katılımcıların soruları cevaplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.