banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Urfa’da Sokağa Çıkma Yasağı Olan Bayram’da Tatlıcılar Denetlendi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda salgından dolayı şehirde getirilen sokağa çıkma yasağında açık olmalarına müsaade edilen açık olan fırın, pastane ve tatlıcıları denetledi. 

Haliliye Belediyesi, halk sağlının korunması için ilgili tüm birimleri faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda zabıta ekipleri, covıd-19 salgını nedeniyle arife ve Ramazan Bayramı boyunca getirilen sokağa çıkma kısıtlamasında yasak dışı kalan ve vatandaşlara hizmet veren tüm iş yerlerinin denetimini sürdürüyor. 

Zabıta ekipleri ilçe merkezinde açık olan fırın, pastane ve tatlıcıları bayram günlerinde sıkı takibe aldı. Vatandaşların sağlığı için denetimleri sıklaştıran ekipler hijyen, gramaj, ruhsat ve koronavirüs salgınından korunma tedbirleri için belirlenen kuralları uymaları yönünde iş yerlerini uyardı. Ayrıca ekipler denetimlerde maske dağıtımı da gerçekleştirdi.

Öte yandan Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığı için ilçede devam eden denetimlerin bayram sonrası da titizlikle sürdürüleceğini bildirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.