banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

Urfa’da muayene istasyonu ihtiyaca cevap veremiyor

GAP’ın başkenti konumundaki Şanlıurfa bu hizmet yetersizliği yakışmıyor. Türkiye’nin en büyük 8’inci kenti konumundaki Şanlıurfa  merkezinde bulunan tek bir muayene istasyonu ve personel yetersizliği nedeniyle  artık ihtiyaca cevap veremiyor.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması nedeniyle merkez 3 ilçede sadece tek bir muayene istasyonu muayene istasyonunun hizmet vermesinin artık ihtiyaca cevap verememesi,  personel yetersizliği gerekçesiyle ağır aksak hizmet vermesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Şanlıurfa merkezde yaşayan vatandaşlar, “TÜVTÜRK’ün  bu uygulamasını, eğer hizmet veremiyorlarsa buraya niye muayene istasyonu  açtılar,bir haliliye ve Eyyübiye ilçesinin nüfusu toplamı 800 bin civarında hala bunu göremiyorlar mı? Karaköprü’yü bile saymazsak nüfusu 30 ile 50 bin olan birçok  ilçede bile TÜVTÜRK muayene istasyonu açılırken Urfa’da neden bu hizmet verilmiyor? Neden merkezde tek bir muayene istasyonu ile hizmet veriliyor bunu anlamış değiliz. Urfa’ya neden reva görülüyor” diye tepki gösterdiler.

Vatandaşlardan Ali Çiftçi yaptığı açıklamada şöyle dedi;’’Türkiye’nin en büyük 8’inci şehriyiz amma hak edilen hizmeti almamız vatandaşlık hakkımızdır.Ancak maalesef burada TÜVTÜRK tek bir şubeyle hizmet veremiyor,bizler mağduruz oluyoruz.  hizmet yetersiz personel yetersiz,şube yetersiz artık doğru düzgün bir hizmet almak istiyoruz.Bu nasıl bir işkencedir. Şanlıurfa merkezde bulunan üç ilçenin toplam nüfusu 1 milyonun üzerindedir.Suriyelilerle birlikte 1 milyon 500 bin nüfus merkezde yer alıyor onun için bir tane muayene istasyonu değil en az 3 tane muayene istasyonu açılmalı. Şanlıurfa’da hak etmediğimiz bir hizmetle karşı karşıyayız.Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin bu olaya el atsın”  şeklinde tepkilerini dile getirdiler.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
TÜVTÜRKMuayene Istasyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HasUrfalı 4 yıl önce

Bence veriyor. Yeterli.

Avatar
İsotadam 4 yıl önce

Bie sorarsan veriyiiii