banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa’da Belediye Başkanı Vatandaşa Bez Çanta Dağıttı


Hükümetin aldığı kararla paralı olan poşetlerin kullanımını azaltmak amacıyla Şanlıurfa Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumartesi Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, çevre dostu bez çanta dağıttı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri yerinde dinleyip ihtiyaçlara cevap veren Başkan Fevzi Demirkol, Mimar Sinan Mahallesindeki Cumartesi Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Demirkol, vatandaşlara da çevre dostu bez çanta dağıttı. Başkan Demirkol’a sohbet ettiği vatandaşlarda, teşekkürlerini iletti.

Başkan Demirkol, semt pazarındaki temaslarının ardından Cengiz Topel Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla da görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.