banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa Oto galericiler sitesi taşınıyor- GÖRÜNTÜLÜ


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
1 Kasım 2016 tarihi itibariyle mevcut alanda yıkımların başlayacağı Oto Galericiler Sitesi geçişinin ileri bir tarihe ertelenmemesi için çalışmalarını sıkı tutan Büyükşehir Belediyesi, alt yapıda yağmur drenaj, kanalizasyon ve şebeke hatlarının çekimini, üst yapı da ise ara yollar ve bağlantı bölümleri ile kavşak yapımını gerçekleştiriyor.
AMAÇ, ŞANLIURFA'YI DAHA İLERİYE TAŞIMAK
Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanları ve üyeleri ile geçtiğimiz hafta bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hizmetlerin bir an önce tamamlanması için kurumsal olarak üzerlerine düşen görevin ötesinde bir performans sergileyeceklerini söylemişti.
Şanlıurfa'nın artık rahat nefes alabilmesi için oto galericiler sitesinin de taşınması gerektiğinin altını çizen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mızı her geçen gün bir adım daha öteye taşımaya çalışıyoruz. Bu bilinçle oto galericiler taşınmalı ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yoğunluk artık sona ermelidir" demişti.
BÜYÜKŞEHİR, YENİ GALERECİLER SİTESİNDE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan çevre yolu batı bağlantı kavşağında yapımı devam eden yeni oto galericiler sitesinde ŞUSKİ altyapıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı asfalt ve Ulaşım Daire Başkanlığının ise kavşak çalışmalarına başladı.
Esnafın taşınmak için söz verdiği 30 Ekim 2016 tarihinin hemen ardından Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yıkım çalışmalarına başlayacak.
GALERECİLER ESNAFI GÜN SAYIYOR
Büyükşehir Belediyesinin yeni sitede çalışmalarına başlamasından dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar, "Büyükşehir Belediyemiz çok güzel çalışmalara imza atıyor. Oto Galericiler Sitesinde çalışmaların hızlı bir şekilde başlanılması ile bizler Ekim ayı sonunda taşınma işlemini bitiyoruz. Tüm özverili bu çalışmalarından dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.