banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da Bir Esnaf Koronavirüs Günlerinde Kampanya Başlattı

Herkesin gücü yettiğince insanlara faydalı olmaya çalıştığı bir dönemden geçerken Şanlıurfa'da geyim mağazası işleten Mehmet Haşim ALKAÇ, örnek olacak bir sosyal sorumluluk sergileyerek askıda elbise kampaynası başlattı.

“İhtiyacı Olan Alsın İmkanı Olan Askıya Koysun”
Şanlıurfa Haliliye ilçesi Emniyet Caddesi Giyim Mağazası Sahibi Mehmet Haşim ALKAÇ bu zorlu süreçte esnaf olarak herkes üzerine düşeni yapmalı dedi.
Dünyaca zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Şanlıurfalı genç işletmeci Mehmet Haşim ALKAÇ herkes üzerine düşeni yapmalı diyerek, Giyim mağazası işletmecisi olarak ASKIDA ELBİSE kampanyası başlattığını duyurdu.

Kampanya da tıpkı Osmanlı dönemi yardım kumbarası veya Şanlıurfada yıllardır uygulanan ihtiyaç sahipleri için askıda ekmek gibi sosyal sorumluluk projelerinden olması ve farkındalık oluşturması adına bu kampanyayı yaptığını belirten işletmeci Mehmet Haşim ALKAÇ bu uygulamanın tüm esnaflarda olmasının ihtiyaç sahipleri için çok faydalı olacağını söyledi. Tüm esnaflara siz de iş kolunuza göre ASKIDA uygulaması mutlaka yapın dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.