banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'da bakkallar Kaplıcalarda stres attı

AKKALLAR GEZİDE..
Şanlıurfa'da Sivil Toplum kuruluşları arasında başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı önceki yün üyelerine yeni bir hizmet halkası ekledi. Oda üyelerini ücretsiz olarak KARAALİ kaplıcalarına götüren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun konu hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı "Yoğun iş temposundan ve son dönemlerde zincir marketler karşısında sürekli eriyen üyelerimizi moral motivasyonu olsun, Şanlıurfa'nın her mahallesinden Üyelerimiz bir araya gelsin, tanışsın, sorunlarını anlatsın, kaynaşsın vs. Amacıyla KARAALİ kaplıcalarına ücretsiz günübirlik gezi düzenledik. Gezinin yemek, içmek, havuz vs. giderleri Oda bütçemizden karşılandı. 
52 tane üyemiz ile birlikte KARAALİ kaplıcalarına günü birlik geziye katıldık. Şanlıurfa'nın her mahallesinden bir araya gelen üyelerimiz tanıştılar, sohbet ettiler, gönüllerince eğlendiler. Bütün üyelerimize ve Odamıza 2 adet Otobüsü ÜCRETSİZ tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL'e  TEŞEKKÜR EDERİZ.   Mehmet Altun/  Başkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.