banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Türkiye'nin Yerli Otomobili Şanlıurfa'da üretilsin


Yakın bir zamanda Şanlıurfa'ya gelmesi beklenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a konunun hatırlatılmasını ve mutlaka bu yönde talepte bulunulmasını istiyoruz.

Ulaşım, İklim, İnsan gücü, Enerji ve çevre bakımından oldukça avantajlı durumda olan Şanlıurfa, Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı konumunda. Her yönden avantajlı olan Şanlıurfa'nın bu konumları pozitif bir durum oluşturuyor.

Viranşehir'de yayın Yapan Viranşehir Bizim Gazetesi yaptığı haberle Şanlıurfalı Siyasetçilerin ve Şanlıurfa'daki bürokratların mutlaka iki Bakana bu isteğimizin teklifi yapılmaları çağrısında bulundu. Gazete,  Şanlıurfa'daki STK lar ve Basını mutlaka konunun üzerine gitmelidir. Büyük düşünmenin zamanının geldiğini hatırlatmak isteriz. Tarihi, verimli ovaları ve kültürel yapısı ayrıca Şanlıurfa'yı avantajlı konuma koymaktadır.  diye haberini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.