banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Türkiye'nin en büyük firmalarından Yiğit Akü Şanlıurfa'da toplantı düzenledi

Yiğit Akü Genel Müdürü Hulki Büyükkalender’in bilgilendirmesi ile ile başlayan toplantıda yiğit akü hakkında bilgi verdi. Görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantı hakkında bilgi veren Plantin Akü Güneydoğu bölge bayisi Habib Erdoğan; “Platin Akü Fabrika Müdürlerimizle Şanlıurfa Plantin Akü Güneydoğu bölge bayisi olarak İl, İlçe, Mardin, Adıyaman illerinden temsilcilerimize toplantımızı gerçekleştirdik. Genel Müdür, Satış Müdürü ve diğer birim müdürleri bölge bayilerimizin sorunlarını, taleplerini ve akünün çalışması hakkında bilgi verdiler. Bizim için çok verimli oldu. Bu toplantıdan çok faydalandık” dedi.

70 ülkeye ihracat yaptıklarının altını çizen Yiğit Akü Satış Sonrası Hizmetler Şefi Serdar Atlıbatur ise; “Platin markamızın ana bayisi Şanlıurfa’da bulunmaktadır. Ana bayi ile tali bayilerimizin hazırlamış olduğu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu organizasyonla hem tanışma, kaynaşma ve daha ileri hizmetler için görüş alış verişinde bulunmak istedik. 70 ülkeye ihracat yapıyoruz. Global bir markayız. Güney Amerika, Venezüella’dan, Güney Afrika, Nijerya’ya ve Hindistan’a kadar bir çok ülkede platin markasını bulabiliyorsunuz. Fabrikamızın teknik ekibi olarak, Şanlıurfa’ya ve bölgeye hizmet eden oto elektrikçilerin sorunlarını minimize etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Uluslararası bir marka olduklarını altını çizen Yiğit Akü Satış Sonrası Hizmetler Şefi Serdar Atlıbatur; “Yüzde Yüz yerli sermaye ile kurulan bir firmayız. Bir aile şirketi olarak doğru, şuanda kurumsal bir firmayız. 70 ülkeye ihracat yapıyoruz. 40 bin metre kara kapalı alana sahip fabrikamız var. Ticaret Sanayi Bakanlığın her yıl yayınladığı ilk 500 firmanın içerisindeyiz. Ankara’da ise 3. En büyük ihracatçıyız” dedi.

 

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.