banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Turkcell Şanlıurfalı çiftçilerin işine

Turkcell, girdiği marka iş birlikleri sonucunda “Turkcell Çiftçi Paketi” üyesi çiftçilere, Türkiye'nin önde gelen tarım firmaları Antalya Tarım, Jain Sulama, Laben Laboratuvar ve Toros Tarım'ın ürün ve hizmetlerini cazip fiyat indirimleri ile sunuyor.  %40'a varan indirim imkânlarından söz konusu pakete üye olan Şanlıurfalı çiftçiler de faydalanabilecek.


“Turkcell Çiftçi Paketi” üyeleri bundan böyle Türkiye genelinde 274  bayi ile geniş bir ağa sahip  Antalya Tarım'da  fide ve tohum ürünlerine  %40'a varan indirimlerle sahip olabilecek. Ayrıca paket üyeleri, Türkiye'nin 2. büyük sulama şirketi olan  Jain Sulama'dan alacakları hizmette  %25 , toprak, su ya da yaprak analizleri için  Laben Tarımsal Analiz Laboratuvar'ından % 40, Türkiye'nin lider gübre firması Toros Tohum'un İz Element ürününden  ise %11 oranında indirim elde edebilecek. 
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül konuyla ilgili açıklamasında; şunları kaydetti: “Turkcell, Türkiye çiftçisinin hayatına ve işine değer katmak için çalışıyor. 2010 senesinden beri hizmete sunduğumuz “Turkcell Çiftçi Paketi” ile çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracak birçok tarife ve uygulamaya imza attık. Üyelerimize sürpriz hediye ve indirim fırsatlarının yanı sıra bereketli tarife, konuma özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler verdik. Şimdi de ülkemizin önde gelen tarım firmaları ile girdiğimiz işbirlikleri sonucunda çiftçilerimize giderlerini azaltacak avantajlı fiyatlar sağlıyoruz. 'Turkcell Çiftçi Paketi' avantajlarını artırmak için yoğun bir çaba içerisinde olmaya, çiftçilerimizin bereketine bereket katmaya bundan sonra da devam edeceğiz.


İndirimlerden faydalanmak için Antalya Tarım ve Toros Tarım'dan indirimli alışveriş yapmak isteyen Turkcell Çiftçi Paketi üyelerinin, Antalya Tarım ve Toros Tarım'ın İzmir'de bulunan yetkili bayilerine telefon numaralarını vermeleri ve aldıkları şifreyi kullanmaları yeterlidir. Üyelerin, Jain Sulama indiriminden faydalanmaları için, www.jainsmarket.cominternet sitesinden yaptıkları alışverişlerde, JAIN yazarak 2263'e göndermeleri gerekiyor.  Toprak, yaprak ve su analizi isteyen Turkcell Çiftçi Paketi üyeleri de, 0242 340 60 94 numaralı telefondan indirim aldıktan sonra, test edilmesini istedikleri örnekleri hiçbir ücret ödemeden kargoyla Laben'e göndererek %40 indirimden faydalanabiliyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.