banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

HEP BİRLİKTE YATIRIMCILARI ŞANLIURFA'YA ÇAĞIRDILAR


Şanlıurfa'daki gelişim gösteren iş dünyasına katkı sunabilme adına periyodik olarak iş adamlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare ve sinerji toplantısına katıldı.

Toplantıda verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak iş dünyasının sıkıntılarını çözmek ve önünü açmak adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Çiftçi, kentin ekonomisine yön veren  iş adamlarıyla bir araya gelmenin önemine değinerek, iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

Son dönemlerde Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ise, "Birlik ve beraberlik içersinde omuz omuza hareket ederek yatırımcıları huzur kenti olan Şanlıurfa'mıza davet ediyoruz "dedi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına da katılan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin birlik ve beraberlik içerisinde üst noktalara taşıyacaklarının altını çizdi.

Şanlıurfa'ya yatırımcıların gelmesi için her türlü alt yapı olanağını sunmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin de her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekti.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çalışkan ise, istişare toplantısına katılım gösteren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.