banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Tümsiad Urfa Ankara Saldırısını Kınadı

TÜMSİAD Urfa şubesinden yapılan açıklama şöyle denildi:

Ülkemizin başkentinde meydana gelen terör saldırısını nefretle tel’in ediyoruz. Bunun son olmasını temenni ediyor, hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allahtan rahmet ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bilindiği gibi terörün dini, milliyeti, ırkı yoktur. Mağduru vardır, muzdaribi vardır. Ankara’da meydana gelen saldırının, dünyada özellikle de coğrafyamızda oynanan küresel senaryonun bir parçası olduğuna inanmaktayız. Dünyaya barış getirmeye çalıştığını iddia edip, ekonomisini savaşlardan kazandıklarıyla yücelten kan emici devletlerin ve yöneticilerinin foyaları bir bir ortaya çıkmaktadır. Artık herkes şunun farkına varmalıdır: “Tavşana kaç diyen zihniyetle, tazıya tut diyen zihniyet aynıdır”.

Saflar netleşmektedir. Bu millet yüzyıllardır haçlı dünyasının üzerinde oynadığı tüm bölücü oyunlara karşı dik durmasını başarabilmiş yegâne millettir. Onların bölmek ve ayırmak için yaptığı terör eylemleri, bizi birbirimize daha çok yaklaştırmıştır ve yaklaştıracaktır. Üzerimizde oynanan oyunlar hep boşa çıkmıştır.

Bize düşen; ortak değerlerimizde buluşmak ve tefrikaya düşmemektir. Basit ve kısır siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp milli değerlerimiz etrafında kenetlenmektir.

Etnik zenginliklerimizi bölücü unsur olarak kullanmaya çalışanları Çanakkale’deki mezar taşlarını okumaya davet ediyoruz. O mezarların sahipleri, vatan mevzu bahis olunca gerisi teferruat diyen Türkler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler daha niceleridir.

Allah Milletimize bir daha terör acıları yaşatmasın.

Devletimize zeval vermesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.