banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Triko Tunik Modelleri

Triko Tunik Modelleri

Kışın veya yazın özellikle tesettürlü hanımların tercih ettiği ve bazen de diğer hanımlar tarafından da giyilebilen triko tunik çok farklı modellere sahip olabilmektedir. Renkleri ve desenleri değişen triko tunikler pek çok hanıma çok zarif gelmekte ve birçoğu da kendisine uygun bir model seçebilmektedir. Bu nedenle kıyafetleri çok benimseyen ve önemseyen hanımlar hoşlarına gidecek bir model bulmanın sevinci içerisinde olurlar. Oldukça rahat olan bu modeller bol veya salaş yapıda da olduğu için vücudu sıkmadan rahatça nefes alabilmesini sağlamaktadır.

Triko Tunik Fiyatları

Kişiler tarafından özellikle kışın veya sonbahar gibi daha soğuk mevsimlerde tercih edilen triko tunik farklı fiyatlara sahip olmaktadır. Başlıca kumaşın kalitesine ve modelin rengine, desenine göre değişen bu fiyatlar tuniğin iki parça veya tek parça olmasına göre de değişir. Pantolon veya etek olarak altı da bulunan bu kıyafetler elbette ki daha pahalı olacaktır ama tek parça halinde satılanlar daha uygun fiyatlıdır. Konu hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak için https://shop.missdalida.com/tunik-modelleri sitesini ziyaret etmelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.