banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Toru; URFA CİTY AVM Rekora Koşuyor VİDEO

Toplantıda İbrahim Toru; Toru Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdiresi Fatma Tantaş, Urfa City AVM Temizlik İşleri Müdiresi Aynur Doğan,  Urfa City AVM Operasyon Müdiresi Semra Öncel ve Urfa City AVM Muhasebe Müdiresi Esra Barak'la kameralar önüne çıktı.

Kadına pozitif ayrımclık yaptıklarını ifade eden Toru; Urfa City AVM yönetiminde 8 yöneticiden 4 'ü bayandır" dedi.

Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Şanlıurfa’da ulusal ve yerel basın temsilcileri ve çalışanları ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Şanlıurfa’nın ilk alışveriş merkezi olan Urfa City AVM’nin yalnızca alışverişin en hesaplısını sunmakla yetinmediğini; kültür ve sanat etkinlikleriyle de hem dikkat hem misafir çektiğini belirtti.

 

Şanlıurfa’nın ilk alış veriş merkezi olan Urfa City Alış Veriş Merkezi 1 yıllık icraatını gazetecilerle paylaştı.

Urfa City Alış Veriş Merkezi’nde ulusal ve yerel basın temsilcileri ve çalışanları ile bir araya gelen Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, AVM’nin bir yıllık icraatını anlattı.

 

Türkiye'de sosyolojik olarak bakıldığı zaman rakamlarla konuşmanın yetmediğini hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, işgücüne katılımda yüzde 27’sinin kadın, yüzde 72-73’ünün erkek olduğuna dikkat çekti. Toru, Urfa City AVM’nin tepe yönetiminde 4 bayanın olduğunu belirtti.

 

Kadınlara yakışan meslekler ve erkeklere yakışan meslekler diye ayrımcılıklar yapmadıklarını söyleyen Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Urfa City AVM’de kadınların yönetim kadrolarında olduğunu belirtti. Urfa City AVM’de 4 bayanın tepe yönetimi kadrosunda olduğunu kaydeden Toru, kadınların başarılara koştuğunu söyledi.

Toru Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdiresi Fatma Tantaş, Urfa City AVM’nin her geçen gün kendini yenilediğini söyledi.

 

Urfa City AVM Operasyon Müdiresi Semra Öncel ise, Ağustos aylarının AVM’lerin en durgun dönemi olduğunu kaydetti.

Urfa City AVM yıllara göre, 2010 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 112 bin 139, 2011 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 160 bin 144 ve 2012 yılı Ağustos ayı ziyaretçi giriş sayısının 321 bin 521 olarak açıklandı.

52 seçkin mağaza ve 11 adet Standın bulunduğu Urfa City AVM’de, bu stand ve mağazaları ise 2012 yılında 3.5 milyon ziyaretçi gezdi.

 

Urfa City AVM’nin 2013 yılı ile ilgili birçok çalışmalar ve etkinlikler hedeflediği belirtildi.

 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.