banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

TOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor! İşte detaylar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlar için yüzde 20 indirim kampanyasını bu sene de tekrarlayacaklarını açıkladı. İşte indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar..

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,TOKİ borcunu erken ödemek isteyenlere yüzde 20 oranında indirim yapılacağını açıkladı. İndirim kampanyasından yararlanmak için başvurular 21 Nisan'da başlayıp, 28 Mayıs'a kadar sürecek.

Kurum, kalan taksit sayısı 12'den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25'inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yaptıklarını kaydetti.

Vatandaşlar, kampanyadan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecek.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.