banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

TOKİ'den ev alacakların dikkatine, 19 Ekim'de başlıyor

TOKİ, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yararlanacağı indirim kampanyasını 19 Ekim'de başlıyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ)tarafından her yıl başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri sahipleri borcunun tamamını yüzde 20 indirimli kapatıp tapusunu alabilecek

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TOKİ'den ev alanların borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirimden faydalanacağını ifade etti.
19 KASIM'A KADAR DEVAM EDECEK

Çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından yeni indirim kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, "TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapıyoruz. 21 Ekim'de başlayacak kampanyamız 19 Kasım'a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları yarın TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak" ifadelerini kullandı.(RHAJANS)

Anahtar Kelimeler:
Toki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.