banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

TOKİ 164 iş yeri ile 53 konutu satışa çıkardı

Açık Artırma 4 Aralık 2018, Salı günü, saat 14:00’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

Kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı
Alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Muş, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan büyüklükleri 24 m² ile 2.511 m² arasında değişen iş yerlerine 27.000 TL’den başlayan fiyatlarla  %15 peşin 120 ay, %25 peşin 120 ay, %25 peşin 60 ay, %50 peşin 60 ay vade ile sahip olabilecekler.

Ayrıca, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Bolu, Bursa, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Yalova şehirlerinde satışa sunulan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 planındaki konutlar 62.136 TL’den başlayan fiyatlarla ve %25 peşinat 120 ay, %40 peşinat 120 ay vade ile alınabilecek.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.