banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

TKDK’dan çağrı! Esnafta kurumumuza müracaat edebilir

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık Yetim, kendilerini ziyaret eden Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'la yaptığı görüşme sonrasında; Esnafında TKDK'ya başvuruda bulunabileceğini açıkladı


Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve beraberinde Başkan yardımcıları Sabri Hanaz ve Hamut Kırboğa ile birlikte üyelerinin sorunlarını iletmek üzere yaptıkları görüşmede önemli açıklamalarda bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık Yetim "Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Bakkallar ve bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve ekibine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bizim kurum olarak kırsalda imalat yapan tüm esnaflara maddi desteklerimiz devam etmektedir. Yaralanmak isteyen esnaflar kurumumuza müracaat edebilir" dedi.
Daha sonra bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun; "Sayın Sabri Yetim bu göreve geldikten sonra kurumda önemli çalışmalar oldu, memleketimize çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Hayırlı vazifeler diliyoruz. Kendilerine üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini ilettik ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.