banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

TKDK'ya Başvuranlar İçin Süre Tanındı

Recep Tayyip ERDOĞAN'ın imzasıyla resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan karar ile işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile yapı kullanma izin belgesini alamayan yatırımcılar için 60 günlük ek süre tanındı. 

İŞTE CUMHURBAŞKANI KARARI
Ekli “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar”ın yürürlüğe konulmasına, 5488 sayılı Tarım Kanununun 19 uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ KAPSAMINDA TARIMA DAYALI YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİNE İLİŞKİN KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KARAR
MADDE 1- 22/2/2016 tarihli ve 2016/8541 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesine İlişkin Karara aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.
“GEÇİCİ MADDE 2- (1) Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarih itibarıyla bu Karar hükümlerine göre hibe sözleşmesi imzalamış, ancak Bakanlıkça verilen ek sürelere rağmen yatırımlarına ilişkin işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile yapı kullanma izin belgesini alamayan yatırımcılar, bu maddenin yayımını izleyen 60 gün içerisinde eksik belgelerini tamamlamaları halinde projelerini süresi içerisinde tamamlamış sayılır ve bu projeler için fesih işlemi uygulanmaz.
(2) Birinci fıkra hükümlerine göre tamamlanan yatırımlar için yatırım projelerinin son tamamlanma tarihi olarak belirlenen gün itibarıyla düzenlenecek hakediş karşılığı hibe ödemeleri yapılır.”
MADDE 2- Bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3- Bu Karar hükümlerini Tarım ve Orman Bakanı yürütür.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.