banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

Başkan Mehmet Kaya, Şanlıurfalılara teşekkürü etti

Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Kaya teşekkür mesajında: "Devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup hain tarafından başlatılan darbe girişimine karşı, en güzel cevabı veren şanlı madalyanın yiğitleri Şanlıurfalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Darbeye karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan aziz Şanlıurfa, tarihi bir duruş sergilemiştir.

İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini, demokrasimizi hedef alan bu hain girişim, hak ettiği cevabı en etkili şekilde almıştır.

Darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavrını koyan ve meydanları bir an olsun boş birakmayan vatansever Şanlıurfa halkına şükranlarımı sunarım Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.