banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tarım Dünyasının Büyük Buluşması 21 Şubat’ta Şanlıurfa’da


Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı altıncı defa Şanlıurfa’da düzenleniyor. Start Fuarcılık tarafından 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek fuar; Şanlıurfa’dan, bölgeden ve ülke genelinden katılımcı ve misafirlerini ağırlayacak. Bu yıl fuara Irak, Kuzey Irak ve Cezayir’den de alım heyetleri gelecek.

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 6. Kez düzenleniyor. 21 Şubat Perşembe günü açılacak olan fuara il içinden ve dışından birçok firma ve ziyaretçi katılacak. Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk, ekonomik sıkıntılara rağmen Şanlıurfa’ya yakışır bir organizasyon için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. Bu sene düzenlenecek fuarın geçmiş yıllara göre daha verimli geçmesini beklediklerini belirten Musa Öztürk, “6 yıldan bu yana çok başarılı tarım fuarlarına hep birlikte imza attık. Şanlıurfa tarım fuarını ülkemizin en nitelikli fuarlarından birisi haline getirmek için çaba harcıyoruz. Bu yıl Ticaret ve Sanayi Odamızın, Ticaret Borsamızın ve Ziraat Odamızın da katkılarıyla yurt dışından alım heyetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Kuzey Irak, Irak ve Cezayir’den meslek kuruluşlarını ve temsilcilerini Şanlıurfa’ya davet ettik. Onların hem burada ticari anlaşmalar yapmasını hem de Şanlıurfalı iş adamlarımızla birlikte yatırımlar yapmasını temin etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda yabancı misafirlerimize Şanlıurfa’nın yatırım avantajlarını da birinci ağızlardan anlatacağız ve onlara Şanlıurfa’nın kültür ve turizmini tanıtmak amacıyla programlar düzenleyeceğiz. Biz Start Fuarcılık olarak sadece fuar düzenlemekle yetinmiyoruz. Fuarları düzenlediğimiz kentlerin tüm ticari hayatına katkı sunmaya da çalışıyoruz. Bu sene ve şimdiye kadar düzenlediğimiz fuarlarda katkı ve desteklerini esirgemeyen başta Bakanlığımız ve personeli ile Şanlıurfa Valiliğine, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimize, Karacadağ Kalkınma Ajansına, Kamu Kurumlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, medya kuruluşlarımıza ve tüm Şanlıurfa’ya şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.