banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Akçakale Haliliye Belediyesi

ŞUTSO'da FETÖ Depremi-İş Kayyuma kaldı

Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası başkanı Sabri Ertekin'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında  FETÖ terör örgütüne finansman destek verdiği gerekçesiyle tutuklandı. daha sonra onun yerine vekaleten gelen Halil Akkaya ve İbrahim Uludağ için de göz altı kararı alınınca yeni başkanın kim olacağı tartışıldı.

Edinilen bilgilere göre  ŞUTSO'nun kurmaylarından Meclis Başkanı İbrahim İletmiş hakkında da gözaltı kararı alındığı belirtildi. ŞUTSO yönetiminde geriye  kalan yönetim kurulu üyesi Kadir Kılıçoğlu, Cemal Catuk, Halil Savaş ve Cevahir Asuman Yazmacı da bugün istifa ettikleri belirtildi. 

KAYYUM ATANACAK

Tüm yönetimi istifa eden ŞUTSO’ya önümüzdeki günlerde kayyum atanması bekleniyor. Bazı meclis üyeleri Ertekin’in tutuklanmasının ardından seçimin hemen yapılması gerektiğini ve kurumun kişilere bağlı olmaması gerektiği yönünde fikir belirtti.

FETÖ  SEÇİM SÜRECİNE MÜDAHALE ETMİŞTİ

ŞUTSO 2013 Seçimlerine FETÖ terör örgütünün müdahelede bulunduğunu daha önce yazarımız Zeki Kurt gündeme getirmişti. Kurt, o zamanın emniyet istihbarat müdürü devreye girerek tüm iş adamlarını tehdit ettiğini dile getirmişti.
O YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Anahtar Kelimeler:
şutsoErtekinKayyım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.