banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ŞUTSO Yönetimi, Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası'nı Ağırladı



Şanlıurfa'ya gelen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Emre Alp, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Aydın Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı ve Yener İşbilir'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 25 kişilik heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini, Meclis Başkanı Ahmet Altun, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Baydar, Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri Mustafa Sonekinci, Mehmet Karademir, Ahmet Sambur, İ.Halil Şaz ve Genel Sekreter Nihal Dörkardeş karşıladı.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da Şanlıurfa'da ve ŞUTSO'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.
Gerçekleşen ziyarette, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Şanlıurfa’nın yatırım potansiyeli, yatırım yapılabilecek sektörleri, hibe, destek ve teşvik uygulamalarıyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da Edirne’nin mevcut durumu, potansiyeli ve oda olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
Ziyaret, başkanların günün anısına karşılıklı hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin akabinde son buldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.