banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim’in Yeni Yıl Mesajı


Başkan Yetim, mesajında şunları kaydetti: “Küresel ve ulusal önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp, yeni yıla umutlarla giriyoruz. En büyük beklentimiz, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olan 2023 yılında, birlik ve beraberliğimizin, ülkemizdeki barış, refah ve kalkınmanın devam etmesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve iş dünyası temsilcilerimizin yeni yılını kutlar, 2023 yılının Şanlıurfa’ya, ülkemize ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.” dedi.
ŞUTSO MECLİS BAŞKANI SERHAT KARADAĞ’IN YENİ YIL MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Serhat Karadağ, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı 2023, şehrimiz ve ülkemiz için her alanda başarı yılı olsun" dedi.
Meclis Başkanı Karadağ mesajında şu ifadelere yer verdi: Yeni bir yıla huzura ve başarıya olan inançlarımızla giriyoruz.  Toplumun tüm dinamikleri ile iş birliğiyle, şehrimizi hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte yöneteceğiz şiarında olan tüm yol arkadaşlarımızla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın tüm beklentilerimizin karşılandığı, huzur içinde geleceğe umutla baktığımız bir yıl olmasını, ülkemize ve tüm dünyaya bereket, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.