banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

ŞUTSO Başkanı Peltek Ayakabıcıları Urfa'ya davet etti

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa YİKOB tarafından rayiç kira bedelinin % 10’u fiyatı ile talep toplanmaya başlanan, her biri 3.360 m2 toplam kapalı alana sahip 13 adet Fabrika Binası ve Tedarikçi Firmalar için 7 Adet Dükkân hali hazırda Ayakkabı Sektöründe faaliyet gösteren firmalara uygun maliyetle kiralanacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, yatırımcıları ilimize davet ederek şunları kaydetti: “2019 yılı Şubat ayında yapımı tamamlanacak olan Şanlıurfa Ayakkabı Sanayiciler Bölgesi Projesi öncelikle ilimizin kalkınmasına ve istihdam alanına ciddi katkılar sağlayacaktır. Gerçekleştirilen bu projenin, Şanlıurfa’da 6. Bölge bölgesel destek unsurlarından yaralanması, genç işgücü potansiyeli, uygun maliyetli altyapısı ve üst yapısı hazır yerlerinin olması, ilk yatırım maliyetlerini oldukça düşürmesi ve sektörün Şanlıurfa'ya gelmesini kolaylaştırması, hasebiyle ciddi fırsatları bünyesinde barındırmaktadır. Bu kapsamda Ayakkabı üretici ve Yatırımcılarını, 2019 yılı Şubat ayında yapımı tamamlanacak olan Şanlıurfa Ayakkabı Sanayiciler Bölgesi Projesinde yatırım yapmak üzere ilimize davet ediyoruz. Bu minvalde, biz Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilimizde yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza elimizden gelen desteği sunmaya hazırız.

Bu projede yer almak isteyen firmaların 4 Şubat-8 Mart 2019 tarihleri arasında Başvuru Formu ve istenilen diğer belgeleri; Şanlıurfa YİKOB’a veya YİKOB’a iletilmek üzere, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi’ne yada Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’ne (TASD) elden teslim etmeleri gerekmektedir. Yatırımcılarımıza, ilimize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.