banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Ş.Urfa'da pamuk pazarı kuruldu

Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesinde ‘Pamuk Pazarı’ kuruldu.

Kurulan pamuk pazarıyla il ve ilçelerdeki pamuk üreticisi ile satıcılarının bir araya getirmeyi hedefleyen pazarın açılışı, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya tarafından yapıldı.

 

Açılışa katılanlar çiftçilerle ve işadamlarıyla sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, çiftçileri ve işadamlarını bir araya getiren pazarın Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ise, bundan böyle tüm çiftçilerin pamuklarını bu pazarda satabileceklerini söyledi.

 

Pamuk pazarının açılışı yapıldıktan sonra açık artırma ile pamuk satışı yapıldı. Pamuk fiyatı Bin 495 TL’den alıcı buldu. 

 

Bu arada açılışa, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ile çiftçiler ve işadamları katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.