banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Sonunda kavuştular!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Ceylanpınar'da tapu dağıtım törenine katılarak, hak sahiplerine tapularını verdi. Törene, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Seydi Eyüpoğlu da katıldılar.


TİGEM Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, “Ceylanpınar'ın 100 yıllık tapu sorununu Meclisten kanun çıkartarak çözmüştük. Konuyu o zaman ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a açtığımda, ‘hemen gereğini yapalım’ demişti. O vakit Ceylanpınar’ımızın tapu sorununu çözmüştük. Aynı zamanda burada yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu vardı. Çok şükür onu da çözmek bizlere nasip oldu. Bugün de vatandaşlarımızla tapu sevincini yaşıyoruz”dedi.

Konuşmasında, Urfa'ya büyük hizmetler yaptıklarını belirten Bakan Çelik, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin derin huzuru içindeyiz. Hizmet bizim işimiz. Biz Urfa'nın hizmetkârı olduğumuzu ispatladık. İnşallah hizmetlerimize bu dönem de aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Tapusunu Bakan Faruk Çelik'ten alan vatandaşlar, duydukları mutluluğu dile getirirken Bakan Çelik te, “Vatandaşımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” diyerek bir sorunu daha çözmenin sevincini dile getirdi.   

Salondakilerin büyük alkışıyla gerçekleşen tapu dağıtım töreninde, salonda yer olmadığı için yüzlerce kişi de salon dışından töreni izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.