banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Bakan Faruk Çelik Et Fiyatlarını Kontrol Etti

Müdürlük toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısında Et ve Süt Kurumu’nun faaliyetleri tüm yönleriyle ele alındı.

Toplantıda ESK’nın stratejik yönü üzerinde duran Bakan Çelik, Kurum’un yakın, orta ve uzun vadeli planlarının önemine dikkat çekerek, yöneticilerden çalışmalarını hızlandırmalarını istedi.

ESK’nın regülasyon aracı olarak piyasada daha aktif yer alacağını kaydeden Çelik, bunun için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Bakan Çelik’e Et Süt Kurumu ve Sincan Kombina Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Müdür Vekili Osman Uzun, piyasayı yakından takip ettiklerini belirterek atılması gereken adımları zamanında atacaklarını kaydetti.

Bakan Çelik ve beraberindeki heyet, toplantının ardından Sincan Kombina Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Çelik, burada et kesim, sucuk yapım, pastırma imalat, kıyma ve kavurma gibi bölümlerde yapılan üretim hakkında çalışan ve yöneticilerden bilgiler aldı.

Çelik, son olarak ESK ürünlerinin yer aldığı satış mağazasına uğrayarak fiyatları kontrol etti ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.