banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Şanlıurfa'nın tarım potansiyeli masaya yatırıldı

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç Ali Rıza Öztürkmen ve beraberindekiler, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, kentin tarım potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’nın çok büyük bir tarım potansiyeline sahip olduğunu ve bunu değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ile tarım konusunda sürekli istişare yapmak gerektiğini aktaran Kaya, Şanlıurfa tarımının daha iyi bir yere gelmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Kaya, aynı zamanda Ziraat Mühendisleri Odası’nın da tarımla ilgili her türlü çalışmada kendileriyle birlikte hareket ettiğini söyledi.

Kendilerini ağırladıkları için Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür eden Öztürkmen ve beraberindekiler, Şanlıurfa tarımına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kaya’ya plaket takdim etti.

Öztürkmen ve beraberindekileri, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Satış karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.