banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Şanlıurfalı Bekir Sıtkı Özbek Görevden Alındı

Ankara'da, Şanlıurfalı bürokratların az olmasından şikayet edilirken, Ankara'da görev yapan başarılı bürokrat bakanlığın kararı ile görevden alındı.


İCRACI BİR BÜROKRATMIZ DAHA GİTTİ…..

Uzun yıllardır Tarım ve Orman Bakanlığının her kademesinde görev almış, en son Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde Asil Daire Başkanı olarak görev yapan Bekir Sıtkı Özbek, bakanlar kurulunun değişiminin konuşulduğu sırada Pakdemirli tarafından görevinden alındı.

Ülkemize pamuk ıslahçısı olarak 8 adet pamuk çeşidi kazandırmıştır. Harran, Çukurova , Amasya ve Denizli ovalarının drenaj sorunlarını gideren projelere imza atan, 1 milyon m3 lük bir sulama göleti Tokat'a kazandıran bürokratımız, ayrıca bölgemizde ve Şanlıurfa’da tarımsal sulama kullanılan elektriğin %65 sübvasyonlu kullanılmasın sağlayarak çiftçilerimizin 2,5 milyar elektrik Borcunu ödeyen bunun yanında sulama birliklerimizin 100 milyon Borcunu sıfırlayan kararname yi Cumhurbaşkanına imzalayıp ve bunu uygulayan başarılı bürokratımızın daha üst göreve gelmesi bekleniyorken maalesef yine Şanlıurfalı olması sebep gösterilerek asil olarak yürüttüğü görevinden alınmış ancak başarılarından dolayı vekaletle aynı göreve lütuf olarak verilmiştir.
Adana da görev yaptığı sırada Şanlıurfalılar Dernek Başkanlığı nıda yürüten bürokratımız , kucaklayıcı tavrından dolayı Adana daki Şanlıurfa lıların gönlünde taht kurmuştuır. Hem adanalı hemşehrilerimizin hem de Şanlıurfalıların bakanlıkdaki uğrak yeri olan makamı, maalesef bir oldu bittiyle sonlandırılmaya çalışılmaktadır. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.